Temizlik Ürünleri

[vc_row padding_top=”5″ padding_bottom=”5″][vc_column][vc_single_image image=”7086″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row padding_top=”5″][vc_column][vc_column_text]Temizlik Ürünleri ürretimi için geniş koku yelpazesine sahip kütüphanemizle ortam kokulandırma, çamaşır, bakım ve yaşam alanlarının temizliğini sağlayan tüm alt segmentlerin işlevsel ihtiyaçlarına özel tüketici beklentilerine uygun çözümler sunuyoruz.

Yüzey temizleyici, deterjan, yumuşatıcı, bulaşık deterjanı, mutfak ve banyo temizleyicileri üretimi için taleplerinize ve sektörel trendlere uygun binlerce koku alternatifini sizlerle buluşturuyoruz.

Tüketici tercihleri ve pazar analizleri stratejilerimizin temelini oluştururken, müşteri beklentilerinin ötesine geçmek için yaratıcılığımızı kullanıyoruz.

Seluz‘un geniş ürün yelpazesi ve tecrübesi ile ürettiği koku ve koku kombinasyonlarını Kıbrıs’ın üreticileri ile buluşturuyoruz.[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_single_image image=”7103″ alignment=”center”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_single_image image=”7104″ alignment=”center”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_column_text]Bulaşık ve çamaşır deterjanları, yüzey temizleyiciler, sıvı veya katı sabun, yumuşatıcı ve mutfak, banyo temizleyicileri üretimi alanında çalışmalarınız var ya da bu alanda çalışmalara başlamak istiyorsanız tam olması gerektiği yerdesiniz.

Bu alandaki esans ürünlerimizden numune ve bilgi talep etmek için NOFLA Koku Atölyesine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

©[current-year] NOFLA FRAGRANCE  -  Tüm hakları saklıdır.Trading Ltd.

WhatsApp
WhatsApp aracılığı ile iletişime geçin.