Klasik ve özgün çeşitleriyle

Toz İçecekler

Özellikle kış ayları için içinizi ısıtan ve cezbedici içecek çeşitlerini hazırlamanız için sunduğumuz toz içecekler ile buradayız.

Zengin içeriklere sahip toz içecekler grubu ürünlerimiz ile yalnızca sıcak süt kullanarak 3 dakikada lezzetli ve kıvamlı içecekler üretebilirsiniz.

Sıcak çikolata için Ch’late Powder, beyaz çikolata, salep, matcha tea latte ve chai tea latte çeşitleri ile içecek menünüzü kolayca zenginleştirebilirsiniz.

İsterseniz Ch’late Powder ve Beyaz Çikolata ürünlerimizi Chocolate Mocha ve White Chocolate Mocha reçeteleriniz için de kullanabileceğiniz gibi, dilerseniz Matcha Tea Latte ve Chai Tea Latte ürünlerimizi soğuk olarak da hazırlanabilir.

Ürün Detayları

Kıbrıs’ın her bölgesi için.

Toz İçecekler (İçecek Tozu) ürünlerimiz ile ilgili bizimle WhatsApp kanalımız veya buraya tıklayarak iletişime geçin.

Otel, cafe, kahve dükkanları ve restaurantlarda kullanımı, sizlere sağladığı maliyet avantajları ve daha birçok faydayı içeren sosyal medya paylaşımlarımızı takip edin. Buradan her zaman güncel bilgi ile sorularınıza yanıt bulabilirsiniz. Ayrıca Instagram ve Facebook sayfalarımıza buradan ulaşabilir ve bizi takip edebilirsiniz.

Milkshake Tozu ve diğer tüm satış ürünlerimizi Lefkoşa, Gazimağusa, Girne, Güzelyurt, Lefke, İskele ve Ada genelinde tüm bölgelerdeki adresinize tedarik ediyoruz.

Şimdi sipariş verin.

Satış ürünlerimizden siparişi vermek için iletişim kanallarımızı kullanın.