Yüzde yüz katkısız, GDO’suz ve güvenilir.

Soya Proteini
Soya

Gıda ve vegan üretimi için

Soya Ürünleri

NOFLA Trading olarak Et ürünleri işlemek için Tekstüre edilmiş Soya Proteini (Kıyması) ve Fırıncılık sektöründe ürün dayanıklılığına önemli katkı sağlayan Soya Unu ürünlerini Kıbrıs’ın gıda üreticileri ile buluşturuyoruz.

GDO’suz ve %100 katkısız ürünlerimiz Dünya’nın sayılı üreticileri tarafından üretilmektedir ve bu sebeple lezzet ve kıvam beklentinizi her zaman için eksiksiz olarak sağlar. İçerisinde su, renklendirici veya herhangi bir katkı bulunmamaktadır. Bu sayede ürünlerimizin kullanımı ile gözle görülür şekilde üstün bir performans yakalayabilirsiniz. Bir yandan ürettiğiniz ürünlerin kalitesi artarken öte yandan da sağlıklı bir şekilde üretim maliyetlerinizi uygun hale getirebilirsiniz.

Döner, Sucuk (veya Kıbrıs Pastırması), Burger köftesi, Köfte çeşitleri ve bunun yanında Kebap çeşitleri işlenmesi sırasında doğal protein takviyesi ve ürünü zenginleştirme amacı ile kullanabilirsiniz.

Ayrıca Vegan veya Vejetaryen ürünler hazırlanırken hayvansal kaynaklı kıyma yerine kullanılabilir. Örneğin Vegan veya Vejetaryen lahmacun, köfte, kebap gibi ürünler hayvansal gıdaya gerek kalmadan eşdeğer lezzet ile hazırlanabilir. Böylelikle protein bakımından oldukça zengin olan ürünümüz ile doğal bir protein takviyesi sağlanabilir.

Tekstüre edilmiş Protein ürünlerimizde Koyu (Karamel) ve Açık olmak üzere iki renk seçeneği de bulunmaktadır ve tümüyle gıda üreticilerinin tercihlerine göre kendilerine tedarik edilmektedir.

Şimdi Soya Proteini (Kıyması) ve Unu ürünleri siparişi için buraya tıklayarak bizimle iletişime geçin.

Ayrıca Facebook ve Instagram Sayfalarımızı takip ederek, ürün ve üretim hakkında son gelişmelerden en önce siz haberdar olun!

Kullanım Alanları


Et Şarküteri Ürünleri


Donmuş Et Ürünleri


Unlu Mamuller


Kek/Bisküvi


Vegan Ürünler

Ürün hakkında bizimle iletişime geçin.

Ürün detayları, reçeteler ve fiyat teklifleri için iletişim kanallarımızı kullanın.

Ürün Geliştirme Formu.